Kommande föreläsning:
Live your divine soul purpose!

Energy-Vampires.png

Hälsans hus i stockholm 4/6

Känner du att du har något mer inom dig som längtar efter att komma ut? Vet du att du har ett syfte att utföra, men vet inte riktigt vad det är eller hur du ska göra? Har du andliga gåvor, men vet inte riktigt hur du ska använda dem?

Då är du varmt välkommen till denna föreläsning!

Varje människa har en unik själsstruktur och ett unikt syfte här. Vårt enda uppdrag är att uttrycka oss själva genom de gudomliga varelser vi är. Men så många av oss har glömt bort vilka vi är, och har gått in i en "roll" som "vanlig människa", där vi anpassar oss i ekorrhjulet, med ett "vanligt" jobb som sakta men säkert suger vår livsglädje och energi från oss.. 

Att vara någon annan än vilka vi verkligen är, är inte bara dränerande, utan det orsakar också en hel del olika problem för oss i våra liv. Det kan ge oss utmaningar i våra relationer, till oss själva och andra, vår hälsa, och i alla andra områden i livet. Som tur är kan vi alltid göra nya val som får oss in på rätt väg igen, i linje med vår själs inre sanning!

Är du redo att börja leva ditt liv mer i linje med vem DU verkligen är? Då är du varmt välkommen till denna föreläsning!

Anmälan krävs då det är ett begränsat antal platser! Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter nedan, samt swisha 50 kr till: 0735-06 31 46 för att säkra din plats.
Om du skulle få förhinder, meddela gärna detta i god tid då föreläsningarna brukar bli fullbokade.

Praktisk info: 
Hälsans Hus, Fjällgatan 23B i Stockholm
(Mellanrummet)
Tid: 18.00-20.00
Pris: 50 kr (Swish till: 0735063146)

Anmälan föreläsning 4/6

NIHAL Soul Work är ett systerbolag till Kärleksinstitutet:

Hagalundsgatan 20

169 63 Solna

Tel +46 (0)73 50 63 146

nihalsoulwork@gmail.com

Välkommen att kontakta mig

Social Media

SIMBLAWebsite Builder